Boendemöjligheterna är goda på Las Palmas. Det finns ett flertal hotell och lägenhetskomplex för uthyrning eftersom staden och ön vuxit till att bli en så populär turistattraktion. Det är även ett populärt resmål för singelresenärer. Att hitta ett lämpligt hotell bör därför inte vara särskilt svårt och at söka efter recensioner på nätet skrivna av tidigare gäster eller resenärer är ett alldeles utmärkt sätt att få reda på bra information om just det hotell man tänkt boka eller stanna på under sin vistelse. Att exmepelvis söka på reseguider eller turisthandböcker är ett annat bra alternativ.

Hotell Concorde
Hotell Concorde är ett fyrstjärnigt hotell beläget ett femtiotal meter från den populära stranden Playa de las Canteras och från hotellet har gästerna nära till bad och sol, shoppingmöjligheter i centrum och samtidigt boende i ett uppskattat hotell. Det är ett nyligen renoverat hotell med goda konferens- och mötesmöjligheter och hotellet erbjuder ett flertal salar för diverse möten och föredrag, samtliga utrustande med luftkonditionering och högtalarsystem med mera. Man har på hotellet också tillgång till tvättmöjligheter, solarium och restauranger, samt minibar, telefon, luftkonditionering och värdeskåp. Hotellet tillhandahåller även en pool för vuxna och en pool för barn. Man kan hyra sviter på hoteller för extra lyx.

Best Western
Best Western erbjuder sitt trestjärniga hotell i Las Palmas och har 124 rum samt flertalet av dem med balkong. Det finns goda möjligheter att koppla upp sig mot inernet och har därför blivit ett populärt hotell för affärsmän och semesterresenärer som behöver tillgång till nätet. Varje rum har ett värdeskåp, minibar, luftkonditionering, badrum, lcd-tv och utöver detta har man som gäst på hotellet givetvis också tillgång till pool, bastu och jacuzzi. Hoteller tillhandahåller dessutom arbetsrum om man behöver arbeta i lugn och ro och det finns även mötessalar.

För att nämna ytterliga möjligheter till hotell på Las Palmas finns Santa Catalina Hotel, Dunas Canteras, Nh Playa de las Canteras och kan man tänka sig att bo en liten bit utanför Las Palmas tillkommer en mängd ytterligare hotell och dessutom chans att bo i utrustade lägenheter i bra lägen. Enklast att söka fram ett hotell är via nätet eller flygbolagen där man även kan se en del cirkapriser.